NMK Rallycup 2018 resultater

Publisert av NMK Rallykomite den 09.03.22.

Siste løp i NMK rallycup ble kjørt i helgen, arrangør var NMK Hamar.

I flott hørstvær ble finalerunden i NMK rallycup kjørt på lørdag. Noen klasser var allerede avgjort, mens andre hadde en tøff kamp om medaljene.

I klasse kartleser junior var det allerede klart før løpet i helgen, vinner her er Vilde Lindum Fjulsrud fra NMK Modum & Sigdal med 125 poeng. På andre plass kom Oda Jacobsen, mens 3 plassen ble delt mellom Jon Eirik Gårdhammer og Stein Løvstuen.

Klasse junior fører ble tilslutt Ola Nore jr. fra NMK Modum & Sigdal vinner med 102 poeng. Han vant foran Johan Brekke og Jacob Lyseng.

For kartleser senior stakk Trond Håvard Østheim fra NMK Hadeland av med seieren, han sanket 129 poeng gjennom sesongen. På andre plass kom Jørgen Nordhagen og tredje Ole-Thomas Westby.

Fører senior ble vunnet av Olav Fredriksen, NMK Modum og Sigdal med 118 poeng. Han vant foran Morten Gravermoen og Frank Tore Larsen.

Premieutdeling for cupen finner sted på NMK Sportsmøte i Larvik lørdag 20. oktober.