NMK Rallycup går mot en spennende avslutning

NMK Rallycup går mot en spennende avslutning

Publisert av NMK Rallykomite den 23.07.17. Oppdatert 09.03.22.

Etter 6 tellende runder går det nå mot en spennende avslutning i NMK Rallycup. Neste runde som også er nest siste går lørdag 19. august på Sørlandet, det er NMK Konsmo sammen med KAK Kristiansand er arrangør. Løpet har start/mål, serviceplass og base på Konsmo Motorbane og er et kompakt og enkelt rally. Kun 3 etapper som kjøres 2 ganger og med gjennomkjøring på lørdag morgen.

I klassen for junior kartleser er det Stein Løvstuen (bilde) fra NMK Nore og Uvdal som leder med 100 poeng, på delt andre plass finner vi jentene Oda Jacobsen og Vilde Lindum Fjulsrud med 50 poeng.
For junior fører er det en tett kamp om teten, her deler Håkon Sveen Frøslid fra NMK Fluberg og Johan Brekke (bilde) fra NMK Nore og Uvdal første plass med 100 poeng, mens Mads Johansen har tredje plass med 80 poeng.

senior kartleser klassen leder Marius Fuglerud fra NMK Drammen med 110 poeng, tett fulgt av Trond-Håvard Østheim med 105 poeng. På tredje plass finner vi Torstein Eriksen med 85 poeng.
Klassen for senior førere er stor og kampen om poengene er tett. På første plass før de to siste og avgjørende rundene finner vi NMK Hadelands fører Edvall Martin Stenberg med 110 poeng, fulgt av Tommy Transeth med 93 poeng og Frank Tore Larsen med 90 poeng. Rett bak disse lusker Olav Fredriksen med sine 85 poeng og Lars Engen med 80 poeng.