Thea fikk NMKs Juniorstipend for 2017

Thea fikk NMKs Juniorstipend for 2017

Publisert av NMK Rallykomite den 05.01.17. Oppdatert 09.03.22.

Alle deltagere i NMKs Rallycup for juniorer foregående år har hatt mulighet til å søke om stipend for å utvikle seg som fører/kartleser. NMKs Rallykomite har tildelt Thea Turvoll Lien fra NMK Modum & Sigdal 7.500 kroner i juniorstipend!

«Ettersom jeg er ganske ny i rallysatsingen trenger jeg opplæring», skrev Thea i sin søknad. Hun har vært i kontakt med den rutinerte kartleseren Torstein Eriksen som har tatt på seg oppdraget med å gi Thea bedre kunnskaper om noter og noteskriving.

«Torstein kan lære meg en egen teknikk på dette for framtiden, og kan hjelpe meg nå i perioden før sesongen starter». Juniorstipendet skal ikke gå til drift av rallysatsingen, men til utvikling av utøvere (fører eller kartleser). Theas søknad er derfor helt innenfor det som er  intensjonen med stipendet som deles ut en gang hvert år.

NMK Rallykomite gratulerer Thea med stipendet, og ser fram til å se resultatene i kommende sesong.

De andre søknadene som kom inn tilfredsstilte ikke kriteriene for tildeling. (Rallykomiteen gjør oppmerksom på at komiteleder Tom Kristian Lien ikke har deltatt i arbeidet rundt tildelingen av rallystipend for inneværende år.)